GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Mücevher Topçuoğlu Anadolu Lisesi

Ekm

Okulumuzda tüm hızıyla turnuvalar devam ediyor. Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında dart branşında müsabakalar başlamıştır. emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 11-E sınıfı Harun EKİCİ isimli öğrencimiz  Şahinbey Belediyesinin yapmış olduğu 100. yıl spor etkinlikleri bireysel katılımda karate branşında U21 kategorisinde 1. olarak altın, Gençler A kategorisinde 3. olarak bronz madalya kazanarak okulumuzu temsil etmiştir. Başarılarının devamını diler herkese emeğinden dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Okul dışı öğrenme faaliyetlerine devam ediyoruz. Öğrencilerimizin de katılımıyla Erikçe macera kampına gezi düzenledik emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Ekm

Cumhuriteyimizin 100. yılı kapsamında okulumuzu sportif faaliyetlerde ayak tenisi branşında en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik ederiz.

Ağu

OKULUMUZUN ÖĞRENCİ KIYAFETLERİ. KIZ ÖĞRENCİLER İÇİN LACİVERT PANTOLON TERCİH EDİLMELİDİR.

Değerli öğrencilerimiz ve velilerimiz;

Okulumuz 21 Nisan 2021 tarihinden itibaren yeni binasında hizmet vermeye başlamıştır. Yeni okul binamız Mavikent 3. Etap konutları karşısında bulunmaktadır.

Etrafında ZELİHA ZİYLAN KIZ ANADOLU LİSESİ, MAVİKENT SEMT PAZARI VE ŞEHİT GAZİ KONUTLARI bulunmaktadır.

Ağu

Değerli öğrencilerimiz ve velilerimiz okulumuzun SOSYAL MEDYA HESAPLARINI takip ederek GÜNCEL BİLGİ VE HABERLERE ulaşabilirsiniz.