GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Mücevher Topçuoğlu Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz,Futsal Gençler-B kategorisi Final maçında,Gaziantep Lisesi'ni 3-1 mağlup ederek Gaziantep İl Şampiyonu olmuştur Takımda bulunan öğrencilerimize ve onlara destek veren okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Salih KAPLAN'a teşekkür ediyoruz.

Nis

Okul Sporları Wushu Sanda Gençler B Kategorisinde okulumuz öğrencisi  10/G sınıfından Ayşenur Yılmaz 52 kg da 7 okul arasında 2. Olmuştur.Kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma töreninde emeği geçen Burak Cebir, Fazilet Şahin, Kübra Yılmaz, Arzu Mesçi hocalarımızı ve öğrencilerini tebrik eder emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, bağımsız bir ülkenin onurlu bireyleri olarak her zaman ve her yerde coşkuyla okuduğumuz İstiklal Marşı’mızın 12 Mart 1921’de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından bağımsızlık sembolümüz olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünü idrak etmenin gururunu yaşıyoruz. Bugünü anma konusunda emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı Öğetmenimiz Kübra ŞAHİNBAŞ ve öğrecilirimize teşekkür ederiz.

Mrt

Değerli öğretmenlerimiz, tüm günler gibi bugün de ne kadar özel olduğunuzu hissetmeye hakkınız var. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun!

Mrt

Gaziantep Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi tarafından düzenlenen “Eğitimin Geleceği Geleceğin Eğitimi” adlı Felsefe sempozyumuna orijinal fikirleriyle katılım sağlayan Felsefe Öğretmenimiz Çağlar Gözbaşı ve öğrencileri Elif Sude Hilaloğlu ve Fatma Zehra Yıldız’ı tebrik eder emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Futsal Gençler-A kategorisinde turnuvayı 3. olarak tamamlayan öğrencilerimize ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Salih KAPLAN'a emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. TEBRİKLER.

Şbt

Kitap söyleşilerine özenle devam eden okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Kübra ŞAHİNBAŞ'a emekleriden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Kübra ŞAHİNBAŞ  öncülüğünde el ve dijital ortamda hazırlanan afiş sergimiz ve ödül törenimizden yansıyan kareler. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilierimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz, Futsal Gençler-A kategorisi son 16 turunda Fitnat Nuri Tekerekoğlu Anadolu Lisesini normal süresi 2-2 sona eren maçta, penaltılarla 3-2 mağlup etmeyi başararak Çeyrek Finale yükselmiştir

Şbt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Sevim EKENEL öncülüğünde başlatılan kitap toplama kampanyası kapsamında Aysel Tekinalp İlkokulu- Ortaokula öğrencilerimiz yardımıyla kitaplar ulaştırıldı. Öğrencilerimize  ve emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz,Futsal Gençler -A kategorisinde Yeşilevler BİST Anadolu Lisesi'ni 8-3 mağlup edip,bütün grup maçlarını kazanarak üst tura yükselmeye hak kazanmıştır. Ardından  Futsal Gençler-A kategorisi son 32 turunda, Nizip Yahya Altınbaş Anadolu Lisesi'ni 6-2 yenerek son 16 turuna yükselmeye hak kazanmıştır.Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Bu yıl 21 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan sınava başvurular, 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı karne günü ödül törenimizi gerçekleştirdik. 9. sınıfların - 10.sınıfların -  11.sınıfların ve 12. sınıfların Dönem birincisi, ikincisi ve üçücüsü öğrencilerimize hediye çekleri takdim edildi.

Ock

1. dönem sonu sosyal etkinlik faaliyetleri kapsamında gezi, yemek etkinliği, oyun saati, kitap tantımı, münazara, film etkinliği yapıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.