GAZİANTEP / ŞAHİNBEY - Mücevher Topçuoğlu Anadolu Lisesi

Mücevher Topçuoğlu Anadolu Lisesi

Adres
MAVİKENT MAH. 135011 NOLU SK. MÜCEVHER TOPÇUOĞLU ANADOLU LİSESİ BLOK NO 4 İÇ KAPI NO 1 ŞAHİNBEY / GAZİANTEP
Vizyon
Milli,manevi ve kültürel değerlerimize bağlı,vatanını ve milletini seven;devletin bölünmez bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan,farklılıkları avantaja çevirebilen;değişik fikirlere açık,evrensel insan haklarına saygılı ;değişime açık,değişen dünya şartlarında kendisini sürekli yenileyebilen;araştıran,inceleyen;sorğulayan bir nesil yetiştiren okul olma arzusundayız.
Misyon
Türk milli eğitiminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda,vizyonumuzu gerçekleştirmek için veli,öğrenci ve öğretmenlerimizle iş birliği içinde;öğrencilerimizi ilgi ve istidatları doğrultusunda iyi bir yükseköğretime ve hayata hazırlamak için çalışmak.
Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Öğretim Şekli :Tekli eğitim
İngilizce - Almanca
Ulaşım
Toplu taşıma araçlarıyla ulaşım sağlanabilmektedir. Mavikente giden toplu taşıma araçları ana caddeden geçmektedir.
Yerleşim Yeri
2020-2021 eğitim öğretim yılında okulumuzun adı değişmiş olup Mücevher Topçuoğlu Anadolu Lisesi olarak eğitime devam edecektir.
Merkezi konumda olup otobüs ve dolmuş yolu üzerindedir
e okul üzerinden takip edebilirsiniz.
Basketbol, Voleybol, Hentbol, Futbol, Futsal takımlarımız bulunmaktadır.
TUBİTAK 4006, TEKNOFEST
e twinning